

West Oakland AB 617 Steering Committee Meeting Wednesday, February 2, 2022 6:00pm to 8:00 p.m.

Zoom Access:	https://us02web.zoom.us/j/85272727270?pwd=cUpURGZieFhNeWp zeHRVUHZ4TEQ1dz09 Meeting ID: 852 7272 7270	
Meeting ID:	852 7272 7270	
Passcode:	134210	
One tap mobile +16699009128,,85272727270#,,,,*134210# US (Sa		

Agenda

February Steering Committee Meeting sign in-

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11RLuO7ZS9cbxdkCaOb88bqV6paV3VDp1qQgWZATCzKw/edit#gid=15 00836204

6:00 p.m.	Welcome from WOEIP	(10 mins; 6:00-6:10 PM))- Brian Beveridge

6:10 p.m. Co-Leads Report Back (5 mins; 6:10-6:15 PM) - WOEIP

- Brief history of realignment
- Summary of Operationalization doc & SC- Charter and their relationship to each other

6:15 p.m. Overview of Operationalization Document (30 mins; 6:15-6:45 PM)

Overview of updates to the WOCAP Charter

6:45 p.m. Breakout Group (25 mins; 6:45-7:10 PM)

- Questionnaire Review
- Is there a question that needs clarifying?
- Is there additional information you'd like?

7:10 p.m. Large Group Report Back (15 mins; 7:25 PM)

7: 25 p.m. Black History Month Presentation (30 min)

- David Peters, 3rd Generation West Oakland Native, Black Liberation Walking Tour, West Oakland Cultural Action Network (WOCAN)
- 7:55 p.m. Next Steps / Announcements / Adjourn (5 mins; 7:55-8:00 PM)