## West Oakland Community Action Plan Steering Committee Meeting #7

Wednesday, March 6, 2019 from 5:30 pm — 8:30 pm
West Oakland Senior Center: 1724 Adeline Street Oakland, CA 94607
Agenda

## **Overall Meeting Objectives:**

- Provide a summary of the February 6th meeting
- Review key new strategies suggested by committee
- Introduce the Steering Committee to Technical Assessment Results: What's in the air, where is it coming from, and what are the associated health risks from this pollution?
- Identify solutions to specific neighborhoods based on the Updated Impact Zone Maps
- Outline next steps

## **Meeting Agenda:**

5:30 - 6:00	Steering Committee Arrives + Dinner (30 minutes)
6:00 - 6:10	Welcome + Brief Introductions (10 minutes)
6:10 - 6:20	<ul> <li>Summary of Previous Meeting (10 minutes)</li> <li>Quick Overview of Last Meeting, Outcomes</li> <li>Reminder of Timeline, Benchmarks and Next Steps</li> <li>Short CEQA Explanation</li> <li>Q&amp;A</li> </ul>
6:20 - 6:50	Results of Technical Assessment: New Maps (Phil Martien + Ms. Margaret - 30 minutes)
6:50 - 7:00	<b>Q &amp; A</b> (10 minutes)
7:00 - 7:05	Short Break (5 minutes)
7:05 - 7:15	Introduction to the Modeling Impact Zones Exercise (10 minutes)
7:15 - 8:20	Modeling Impact Zones - Small Group Exercise (Azibuike Akaba - 65 minutes)
8:20 - 8:30	Wrap-up + Next Steps (10min.)  ■ Meeting Takeaways, Evaluations and Next Steps

Special Meeting at Alameda County Health Department: March 11, 2019

Next Regular Steering Committee Meeting: April 3, 2019

## 8:30 Adjourn

<sup>\*</sup> additional meetings may be needed/scheduled