AGENDA

East Oakland AB 617 Community Steering Committee (CSC) Meeting #27

Date & Time: Thursday, March 13th, 2025, 5:00 pm to 8:00 pm PDT

Facilitators: Aiyahnna Johnson, Mr. Charles Reed, Mykela Patton, CSC Co-Chairs

Note-taker: Raven Maier Bell, Just Cities (JC)

Co-Chairs: Aiyahnna Johnson, Mr. Charles Reed, and Mykela Patton

Co-Leads:

CBE: Communities for a Better Environment (CBE)

Air District: Bay Area Air Quality Management District (BAAQMD)

Location (Hybrid):

• In Person at the Youth UpRising Campus (8711 MacArthur Blvd, Oakland)

Also, virtually using Zoom https://zoom.us/j/98846736960.

Website with Meeting Materials and Meeting Video Recording:

https://www.baaqmd.gov/community-health/community-health-protection-program/east-oakland-community-emissions-reduction-plan

Meeting Objectives:

- Provide information to CSC members on airport pollution to better understand a large source of emissions in East Oakland.
- Empower CSC members to collaborate on strategies/actions to address airport pollution.
- Answer questions that CSC members have raised about airport pollution and operations.
- Provide background information on the Commercial and Industrial Focus Area and evaluate Part
 1 of the Commercial and Industrial draft strategies and objectives.

Time	Topic				
5:00 PM	Dinner and Meet & Greet (optional)				
6:00 PM	Welcome and Agenda (8 min)				
6:08 PM	CSC #26 (February) Recap (2 min.)				
6:10 PM	Airport Presentation (25 min.)				
6:35 PM	Airport Activity (20 min.)				
6:55 PM	Break (5 min)				
7:00 PM	Commercial & Industrial Introduction (20 min)				
7:20 PM	Commercial & Industrial Activity (30 min)				
7:50 PM	Report out outreach & engagement? (5 min.)				
7:55 PM	Next Steps and Close Out				