AGENDA

East Oakland AB 617 Community Steering Committee (CSC) Meeting #26 Date & Time: Thursday, February 13th, 2024, 5:00 pm to 8:00 pm PDT

Virtual Facilitators: Aiyahnna Johnson, Mr. Charles Reed, Mykela Patton, CSC Co-Chairs Note-taker: Raven Maier Bell, Just Cities (JC)

Co-Chairs: Aiyahnna Johnson, Mr. Charles Reed, and Mykela Patton

Co-Leads:

CBE: Communities for a Better Environment (CBE) **Air District**: Bay Area Air Quality Management District (BAAQMD)

Location (Hybrid):

- In Person at the Youth UpRising Campus (8711 MacArthur Blvd, Oakland)
- Also, virtually using Zoom https://zoom.us/j/98846736960.

Website with Meeting Materials and Meeting Video Recording:

https://www.baaqmd.gov/community-health/community-health-protection-program/east-oakland-community-emissions-reduction-plan

Meeting Objectives:

- Honoring Black History Month
- Community Steering Committee (CSC) members will receive an introduction to the Community Description for the CERP
- CSC members will engage in a Public Health and Wellness break out activity

Time	Торіс
5:00 PM	Dinner and Meet & Greet (optional)
6:00 PM	Welcome and Agenda (8 min)
6:08 PM	Honoring Black History Month (10 min)
6:18 PM	CSC #25 (December) + Work Session Recap (6 min)
6:24 PM	Public Health & Wellness Overview (8 min)
6:32 PM	Public Health & Wellness Example Action Review Breakout (37 min)
7:09 PM	Break (10 min)
7:19 PM	Community Description Overview and Discussion (33 min)
7:52 PM	Report out on outreach & engagement (5 min)
7:57 PM	Next Steps and Close Out