AGENDA

East Oakland AB 617 Community Steering Committee Meeting

Thursday, October 13th, 2022, 6:00 pm to 8:00 pm PDT Virtual Facilitator: Margaretta Lin and Lujain Al-Saleh

Note-taker: Amy Chu Co-Leads: Not Selected CBE: Communities for a Better Environment Air District: Bay Area Air Quality Management District Location: Virtual Zoom Meeting <u>https://us06web.zoom.us/j/85787941453</u>

Website with Meeting Materials and Meeting Video Recording: <u>https://www.baaqmd.gov/community-health/community-health-protection-program/east-oa</u> <u>kland-community-emissions-reduction-plan</u>

Time	Торіс
6:00 pm	 Welcome, Meeting Logistics, and Community Building (25 mins; 6:00-6:25 PM) Interpretation and Welcome (5 mins) Community Building Activity (20 mins)
6:25 pm	 CERP Timeline (15 mins; 6:25-6:40 PM) CERP Process; Milestones; and State, CBE and Just Cities staff (10 mins) Q+A (5 mins)
6:40 pm	Community Agreements (& Decision Making) (40 mins; 6:40-7:20 PM)
7:20 pm	Short Break (5 mins; 7:20-7:25 PM)
7:25 pm	Co-Chair Discussion (30 mins; 7:25-7:55 PM)
7:55 pm	Next Steps / Announcements / Adjourn (5 mins; 7:55-8:00 PM)
	Closing Activity