## **AGENDA**

East Oakland AB 617 Community Steering Committee (CSC) Meeting #8 Date & Time: Thursday, May 11th, 2023, 6:00 pm to 8:00 pm PDT

Virtual Facilitator: Aiyahnna Johnson and Charles Reed, CSC Co-Chairs and Lujain Al-Saleh and Esther Goolsby, CBE

Note-taker: Amy Chu, Just Cities (JC) Co-Chairs: Aiyahnna Johnson and Charles Reed

Co-Leads:

CBE: Communities for a Better Environment (CBE)

Air District: Bay Area Air Quality Management District (BAAQMD)

Location: Virtual Zoom Meeting <a href="https://us06web.zoom.us/j/85787941453">https://us06web.zoom.us/j/85787941453</a>

Website with Meeting Materials and Meeting Video Recording:

https://www.baaqmd.gov/community-health/community-health-protection-program/east-oakland-community-emissions-reduction-plan

Order of agenda items is subject to change.

| Time    | Topic   |
|---------|---|
| 6:00 pm | Welcome, Interpretation, Agenda (10 mins; 6:00-6:09 PM)  ■ Interpretation and Welcome, Initial Meeting Agreement                          |
| 6:10 pm | East Oakland Community Emissions Reduction Plan (CERP) Timeline Extension (10 mins; 6:10-6:19PM)  ■ Vote                                  |
| 6:20 pm | Community Vision and Principles (25 mins; 6:20-6:44 PM)  • Update and Feedback  |
| 6:45 pm | Community Steering Committee Charter (20 mins; 6:45-7:04 PM)  • Presentation and review based on CSC feedback (10 mins)  • Vote (10 mins) |
| 7:05 pm | Break (5 mins; 7:05-7:09 PM)  |
| 7:10 pm | CERP Boundary Overview (40 mins; 7:10-7:49 PM)  Introduction, background, and purpose Questions & Answers                                 |
| 7:50 pm | East Oakland Environmental Justice (EJ) Announcements and Updates (10 mins; 7:50-7:59 PM)   |
| 8:00 pm | Next Steps and Close out  |